Aftrekposten en belastingvoordelen

Aftrekposten en belastingvoordelen

Als ondernemer heb je enkele voordelen, dit zijn kosten die je kunt aangeven bij de belasting-informatie die je indient bij de aangifte. Deze kosten zullen direct of binnen korte tijd verrekend of terugbetaald worden.

Enkele voordelen die je hebt:

Productbelasting
De btw die je betaald over een product of dienst die je aanschaft voor het werk. Denk aan gereedschap en diensten van andere ondernemers die belastingplichtig zijn. Let op: deze worden van de IB afgehaald, je moet dus wel geld vediend hebben om er voordeel uit te behalen.

Cursuskostenvergoeding
Kosten voor een cursus/opleiding ten voordeel van het werk. Let op: ook deze kosten worden van de IB afgehaald, je moet dus wel geld vediend hebben om er voordeel uit te behalen.

Startersvoordeel
Als starter heb je de eerste 3 jaren het voordeel dat je de inkomstenbelasting (tot 1.900+) niet af hoeft te dragen.

Op zoek naar een boekhouder in de buurt?

Deze bovenstaande vordelen zijn slechts enkele van de vele regelingen die beschikbaar zijn! Om volledig voordeel te trekken van de mogelijkheden kun je het beste naar een boekhouder stappen en die het meeste laten regelen. Hoewel een boekhouder soms niet goedkoop is zul je toch ervaren dat de kosten beperkt blijven doordat ale aftrekposten optimaal gebruikt worden!

ilocal.nl: Vind bedrijven bij u in de buurt

Author: ma7hieu

Share This Post On

Submit a Comment

css.php