Een website? Vraag mijn neefje!

Een website? Vraag mijn neefje!

Het is voor veel ondernemers volstrekt onduidelijk waar een website nu echt aan moet voldoen om een goed rendement te behalen. De steekwoorden die een ondernemer noemt zijn als volgt: Teksten zelf plaatsen, zichtbaar zijn in Google, professioneel en frisse uitstraling. Met die kennis gaat de gemiddelde ondernemer het internet op.

Op zoek naar een website-maker

In de zoektocht naar iemand die de website kan maken komen veel ondernemers op marktplaatsen, op forums en op bedrijvensites van echte programmeurs.

Wanneer die websites bezocht zijn is het einde helemaal zoek! Prijzen van 150.- tot 1.500.- komen langs op het beeldscherm. Neefjes en hobbyisten bieden zich aan voor complete websites die goedkoper zijn als een pak melk. Met garantie erbij en al!

De gemiddelde ondernemer zal begrijpen dat een website voor 150.- niet compleet is. Waarom het niet compleet is en bedrijven er 1.500.- voor vragen is dan nog vaak een raadsel.

Waar de gemiddelde ondernemer dan op uitkomt is het gemiddelde. De website krijgt een budget van 350-750 euro.

Offertes en verwarring

Wanneer de offertes aangevraagd worden is de verwarring compleet. De ene ontwerper/programmeur biedt een complete website inclusief s.e.o en php aan. En de andere programmeur komt met termen als volledig CMS & X-html valide.

Net nu de verwarring op zijn grootst is stopt ook deze column! Ik zal hem binnenkort vervolgen met meer informatie, maar ook een heldere uitleg van de belangrijkste aspecten van een website. Hou Strafbetalen.nl in het oog en vindt antwoorden!

Author: ma7hieu

Share This Post On

Submit a Comment

css.php