Heb ik een informatieve bedrijfs-website nodig?


Heb ik een informatieve bedrijfs-website nodig?

Een toenemend aantal bedrijven, winkels en zelfstandig ondernemers kun je sinds de opkomst van het internet alleen nog maar online bezoeken!

Kleine en grote bedrijven bezitten een online winkel, een digitaal contactformulier en alle vragen worden op de website beantwoord. Het is een stukje automatisering dat qua kosten en tijd veel rendement biedt aangezien velen online oriënteren naar diensten en producten.

De voordelen van een bedrijfs website op een rijtje

7 dagen per week beschikbaar:
van de belangrijkste voordelen die je zult ervaren wanneer je een website heb is  de bereikbaarheid! 24 uur per dag en 7 dagen per week kunnen je klanten lezen wat de openingstijden zijn, wat voor diensten je aanbied en meer tijdrovende vragen die jij anders persoonlijk voor je kiezen krijgt.

Meer klanten informeren:
Het aantal potentiële klanten dat jij lokaal kan informeren is beperkt. Je kunt dure reclame verspreiden door middel van flyers, een stukje in de krant of door een radioreclame op de lokale zender. Online kun je een grote groep bereiken, denk aan 25 tot wel 2500 bezoekers per dag!

Geen ruimtegebrek meer:
Hoewel een etalage beperkt is, en je nooit je hele aanbod zal kunnen presenteren is dat online wel anders! Je kunt letterlijk je hele magazijn te koop zetten, een overdaad aan gestructureerde informatie vertonen en overal gemakkelijk een verkoopfunctie aanplakken.

Lage opstart kosten:
De kosten van een website zijn redelijk te overzien. Een nette bedrijfswebsite op maat inclusief eigen domein naam, professioneel e-mail adres en logo heb je al v.a 300-700 euro. Je levert de informatie aan die je wilt vertonen en de uitstraling die de website moet hebben en de rest laat je over aan de webdesigner die alles regelt.

Bespaar veel tijd:
Wanneer de website online staat heb je relatief weinig onderhoud en toch een maximaal rendement! Geen kassawerk meer aangezien dat online geregeld wordt. weinig administratie of magazijnwerkzaamheden aangezien alles verwerkt en berekend wordt door de webwinkel zelf.

Lees meer over het opzetten van een website voor uw bedrijf.

Interesse in een website of een vrijblijvende offerte?!

De ontwerper en programmeur van deze website is actief in het ontwikkelen van informatieve bedrijvensites op maat. Websites gemaakt met precisie die voor iedereen betaalbaar zijn v.a 350.00 Excl Btw!!

Complete websites worden op aanvraag voorzien van:

  • Contactformulier
  • Fotoalbum
  • Hoge kwaliteitslogo
  • Optimalisatie voor zoekmachines als google
  • Een eigen adminpanel.

OntwerpExpert | Vormgeving en Optimalisatie

W: www.ontwerpexpert.net

M: info@ontwerpexpert.net

T: 06 381 588 41

Author: ma7hieu

Share This Post On

Submit a Comment

css.php