Hoe kan ik veel geld verdienen?

Hoe kan ik veel geld verdienen?

De vraag hoe je veel geld kan verdienen houdt veel mensen bezig, van hardwerkende ondernemer tot opgroeiende jongeren.

In de werkelijkheid verdient maximaal 1 op de 10 personen bovengemiddeld.

De overigen zitten rond de standaard of zelfs ONDER de standaard van het leven, ze sparen of lenen geld om dure producten te kopen en geven de rest van hun geld uit aan huis, voedsel en het gezin.

LET OP: onthoudt dat veel geld niet tot succes of een beter leven leidt. Het is hoogstens gemakkelijk.

Veel geld verdienen.. De formule

Er is in theorie een redelijk simpele formule om veel geld te verdienen. Om veel te verdienen heb je een bepaald aantal factoren nodig waaraan jouw bron van inkomsten moet voldoen:

1) Je product of werk is uniek

Uitleg: wanneer je een gebrek in de markt opvult of werk uitoefend wat weinig mensen kunnen profiteer je van het vraag-en-aanbod principe waardoor de prijs van jouw dienst of product veel hoger kan zijn als gemiddeld.

2) Je neemt een risico

Uitleg: Wanneer jij meer als alleen tijd investeerd in je werk verdien je meer. Denk bijvoorbeeld aan constructie medewerkers die op grote hoogten werken. Gevaarlijke beroepen waarbij je gezondheid op het spel staat leveren meerr geld op.

3) Je hebt veel verantwoordelijkheid

Een functie met veel verantwoordelijkheid verdiend gemiddeld 1/3e beter als andere werkzaamheden. Vaak krijg je te maken met veel druk en stress. Maar wanneer jij onder drk en stress goed blijft presteren verdien je meer.

4) Je hebt veel intelligentie

Wanneer je een bovengemiddelde intelligentie hebt kun je gemakkelijker veel verdienen. Dit door inzicht en kennis te gebruiken voor het oplossen van problemen waar anderen niet uitkomen of door daar te zijn waar het grote geld is.

Veel geld verdienen: het begin

Starten met het verdienen van veel geld begint in kleine stappen.

  • Je werkt harder en vraagt je werkgever om promotie.
  • Je leeft zuinig
  • Je investeerd / belegd met het bespaarde geld.
  • Je neemt een baan erbij.
  • Start in de avonden met een webwinkel op het internet.
  • Je wordt ondernemer of werkt regelmatig bij voor jezelf.

Is veel geld verdienen een garantie voor geluk?

Geluk hangt niet af van geld. Geluk hangt af van de voldoening en plezier die je uit de bezigheden van het leven haalt. Of je voldoening haalt uit het verdienen van veel geld of het rijden van een ferari of de simpele aspecten van het leven die voor het grijpen liggen is een keuze die iedereen vroeg of laat moet maken.

Author: ma7hieu

Share This Post On
css.php