Zo zorg je voor een snelle factuurbetaling!

Een heldere factuur

mapEen duidelijke factuur wordt eerder in behandeling genomen. Waarom? Aangezien administratie en betalen voor velen geen hobby is bestaat de neiging een factuur opzij te leggen of op internet de mail weg te klikken onder het mom van: Ik regel het morgen wel.

Het meest ideale is een heldere factuur waarbij duidelijk vermeld staat wat je voor ze gedaan hebt en wat de gerelateerde kosten zijn. Als deze informatie bekend is en na te checken op jouw website c.q. winkel zullen er geen vragen opduiken en zal er eerder tot betalen overgegaan worden.

Gemakkelijk factureren

Wij gebruiken Online Factuursturen om gemakkelijk facturen te maken, dit systeem is online overal toegankelijk en zeer helder! De kosten zijn slechts 0.40 per verstuurde factuur en nooit meer dan 10.00 per maand.

Wat je vermeld op een factuur

Wat moet er zoal op een factuur staan? Laten we eerst eens kijken wat de wettelijke regels zijn die gelden voor een officiële factuur:

1) Factuur nummer.
2) Een btw nummer.
3)  Het nummer van je KvK inschrijving/bedrijfsnummer.
4) De datum van verzending.
5) De naam en adres van je bedrijf.
6) Een heldere omschrijving van de werkzaamheden.
7) Het te-factureren-bedrag Exclusief Btw en Inclusief Btw.

Streef deze wettelijke regels zo nauwkeurig mogelijk na en je bent al goed op weg om de betaling zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Deze informatie lijkt voor velen veel. Maar let op! Deze informatie is niet alleen multifunctioneel voor jou en de cliënt, het is ook benodigde informatie als je een incassobureau wilt inschakelen!

Author: ma7hieu

Share This Post On
css.php